Átvétel - szállítás
Átvétel - szállítás

Szállítás :

Fontos tudni a kalkulációhoz a szállítási költségeket.

(Minden feladást egy levél előz meg a hibás kiszállítások elkerülése végett.)
Csomagjainkat a Magyar Posta Zrt. MPL futárszolgálatával szállíttatjuk.

A megrendelt felszerelést 1-2 napon belül postára adjuk, ha ettől eltérés lehetséges, minden esetben személyesen vesszük fel a kapcsolatot a megrendelővel.


SZÁLLÍTÁSI DÍJAK :

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL   Pilisszentivánon

 0 Ft
   
   
   
   
   
   

Normál csomag, 2 kg-ig, postai átvétellel

 1.440 Ft

Normál csomag, 2 kg-ig, házhoz szállítva

 1.660 Ft

Normál csomag, 5 kg-ig, postai átvétellel

 1.595 Ft

Normál csomag, 5 kg-ig, házhoz szállítva

 1.880 Ft
   
   
   

Házhoz kézbesítés: Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Kézbesítés Postán maradóként : Az így címzett küldemény esetén az MPL a címzett mobiltelefonjára vagy e-mail címére üzenetet küld a csomag hozzáférhetőségéről és az átvételi határidőről, mely 10 munkanap lehet. Ez a megoldás kedvezőbb díjszabású, és nem probléma, ha nincs otthon senki, hogy átvegye a csomagot. A postahivatalban munkaidőben átvehető a küldemény.

Amennyiben további kérdése adódna a szállítással vagy a helyszíni átvétellel kapcsolatban, kérjük, keressen minket elérhetőségeinken. 

 

Webshop Hun v3.0 Látogatók száma: 1129266
Szilveszteri cikkek
Bejelentkezés Skype Me™!

Nyitvatartás

AZ ÜZLET MEGSZŰNT


   
   
   
Hírlevél
Oszd meg mással is

Oldal betöltési idő: 0.0509 mp.